Fixa till din cykel inför sommarens träning

Att cykla är en rolig aktivitet som dessutom är nyttig både för kropp och själ. Det är en bra kompletterande träning till dig som är sportengagerad. Spelar du fotboll är det ett utmärkt sätt att värma upp och att varva ner efter att ha spelat en häftig match. Det är dessutom ett bra sätt att ta sig till och från fotbollsträningen.

Bra produkter och tillbehör

När sommaren närmar sig kan det vara en bra idé att fixa till din cykel. Du kan börja med att tvätta cykeln som troligtvis samlat en del damm under vintern. Att kontrollera bromsarna och hjul är speciellt viktigt. Säkra ett rekommenderat tryck på däcken och se till att de inte är alltför slitna. Ibland kan det hända att vissa delar behöver bytas ut. På Cykloteket kan du hitta reservdelar och praktiska tillbehör till din cykel. Det är viktigt att ta hand om din cykla för att kunna cykla på ett säkert sätt.

Få ut det mesta av din träning

Med en funktionell cykel kan du maxa din träning och enkelt ta dig fram på ett hälsosamt sätt. Att cykla är ett bra sätt att värma upp sig inför en fotbollsträning och dessutom kan det vara ett trevligt sätt att återhämta kroppen efter ett träningspass.