Premier League – fotboll på en hög nivå

Även om vi har många bra fotbollslag i Sverige så är det svårt att jämföra med exempelvis Premier League där det är fotboll på en hög nivå. Det är många som anser att detta är världens bästa liga. Klart att den är populär i England men även här i Sverige så finns det mängder med supporters till de olika lagen som spelar i Premier League.

Vilket är ditt lag i Premier League?

Du kanske är en av de som har Liverpool, Manchester United, Arsenal eller Chelsea som ditt favoritlag och följer alla matcher som spelas. Idag så kan man få åtkomst till matcherna vi nätet så det är inte alls svårt att följa sitt lag och se matcher. Visst är det något speciellt att kunna åka till England och se matcher live men som substitut så duger det gott med TV-sända matcher. Matchtröjan åker på var än man befinner sig för att visa vem man håller på. Man kanske är ett gäng som regelbundet går till någon sportbar då det vankas en match i Premier League.

Hålla på fler lag

Självklart så kan man hålla på ett eller flera lag både här hemma i Sverige och i andra fotbollsligor. Det är mest troligt att om man bor i exempelvis Malmö så håller man på sitt hemmalag MFF men kan även ha Liverpool FC som sina favoriter i Premier League. För den som har ett stort fotbollsintresse så är det inte ovanligt att man kan hålla på fler lag än ett. Det ger ju mer förutsättningar att kunna få se fler matcher av sin favoritsport. Så länge det inte blir matcher mellan sina svenska favoriter och något annat utländskt lag som man håller på så går det bra.