Hitta senaste fotbollsnytt

Internet har blivit en djungel och det är allt mer utmanande att veta var man ska hitta den information man söker. Som fotbollsintresserad finns ett antal samlingssajter som snabbt och smidigt uppdaterar dig om de senaste nyheterna inom fotbollsvärlden. På populära 1×2.se hittar du till exempel färska matchresultat uppdaterade i realtid, speltips och bettingskola samt bloggar från kända fotbollsprofiler.

Andra sajter som Svenskafans skriver om fotboll såväl i Sverige som i de stora europeiska fotbollsnationerna (England, Italien, Spanien och Tyskland) och globalt. Du kan smidigt sortera artiklar efter ”mest lästa” och ”senast inlagda”. Föredrar du information i videoform har Svenska Fotbollsförbundet en kanal på YouTube, där du kan kika på klipp. Utöver de stora kvällstidningarna och TV-kanalerna finns även fotbolldirekt.se, ett potpurri av matchinfo, krönikor och bloggar.

Gällande betting finns flera sajter, som exempelvis Flashscore, som erbjuder färska resultat från såväl de stora och välkända ligorna som mindre kända. Du kanske har lust att tippa på Bahrains ligaspel eller tippa på vem som tar hem den nationella titeln i Uzbekistan? Här kan du riktigt känna fotbollens förtjusande internationella vindar blåsa!

Vill du ha snabb access direkt i din mobil finns ett flertal appar, som exempel kan nämnas ”Fotboll live” och ”Forza Football” som smidigt levererar de senaste resultaten direkt i din hand! Den populära Fotbollskanalen har en app, där du kan avnjuta livesända matcher och mäktiga målklipp, statistik, livescore och bloggar. Möjligheterna är därmed gränslösa för att ligga i framkant gällande de senaste fotbollsnyheterna och tipsen utan att behöva lyfta ett finger. Sparka iväg ditt fotbollsintresse till riktiga höjder redan idag!